اخطار ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩ !
توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
توضیحات :فروغالزمان فرخزاد شاعر معاصر ایرانی است. وی پنج دفتر شعر منتشر کرد که از نمونههای قابل توجه شعر معاصر فارسی هستند. فروغ با مجموعههای اسیر، دیوار و عصیان در قالب شعر نیمایی کار خود را آغاز کرد. سپس آشنایی با ابراهیم گلستان نویسنده و فیلمساز سرشناس ایرانی و همکاری با او، موجب تحول فکری و ادبی در فروغ شد. وی در بازگشت دوباره به شعر، با انتشار مجموعه تولدی دیگر تحسین گستردهای را برانگیخت، سپس مجموعه ایمان بیاوریم به آغاز فصل سرد را منتشر کرد تا جایگاه خود را در شعر معاصر ایران به عنوان شاعری بزرگ تثبیت نماید.
حمد حسن (بیوک) معیری در دهم اردبیهشت 1288 خورشیدی در تهران، متولد شد. پدرش قبل از تولد «رهی» درگذشته بود. «رهی معیری» تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در تهران به پایان برد. آنگاه وارد خدمت دولتی شد و در مشاغلی چند خدمت کرد. از سال 1322 به ریاست کل انتشارات و تبلیغات وزارت پیشه و هنر (بعدا وزارت صنایع) منصوب گردید. پس از بازنشستگی در کتابخانه سلطنتی اشتغال داشت. رهی از اوان کودکی به شعر و موسیقی و نقاشی دلبستگی فراوان داشت و در این هنرها بهره ای بسزا یافت. هفده سال بیش نداشت که اولین رباعی خود را سرود: کاش امشبم آن شمع طرب می آمد/وین روز مفارقت به شب می آمد/آن لب که چو جان ماست دور از لب ماست/ای کاش که جان ما به لب می آمد. در آغاز شاعری، در انجمن ادبی حکیم نظامی که به ریاست وحید دستگردی تشکیل می شد شرکت جست و از اعضای مؤثر و فعال آن بود و نیز در انجمن ادبی فرهنگستان از اعضای مؤسس و برجسته آن به شمار می رفت. وی همچنین در انجمن موسیقی ایران عضویت داشت. اشعار رهی در بیشتر روزنامه ها و مجلات ادبی نشر یافت و آثار سیاسی، فکاهی و انتقادی او در روزنامه باباشمل و مجله تهران مصور چاپ می شد. در شعرهای فکاهی و انتقادی از نام مستعار «زاغچه»، «شاه پریون»، «گوشه گیر» و «حق گو» استفاده می کرد. رهی معیری که در سال 1347 خورشیدی در تهران طی یک بیماری که تاب و توان از وی گرفته بود در 59 سالگی درگذشت. وی در گورستان ظهیرالدوله شمیران مدفون گردیده است.
توضیحات :پاسخ به تاریخ نام کتاب خاطراتی نوشته محمدرضاشاه پهلوی، آخرین شاه (فقید) ایران است که در اصل به زبان فرانسه و پس از وقوع انقلاب (۱۳۵۸) نگاشته شده است. این کتاب بعداً به زبان انگلیسی و زبان فارسی برگردانده شد. شاه در پیشگفتار درباره کتاب میگوید: در این کتاب قصد دارم نشان بدهم که چرا در راه رسیدن به اهدافم پافشاری میکردم؛ و چرا میخواستم جامعهای بر اساس عدالت اجتماعی، و نه مبارزه طبقاتی بنا کنم؛ جامعهای که همه در آن یکپارچه و وابسته به یکدیگر باشند. و گفتنی است چون با همه کشورهای جهان چه دنیای غرب، چه کشورهای بلوک شرق و چه جهان سوم حسن تفاهم داشتم، این امکان برایم فراهم آمد که بتوانم در محیطی آکنده از صلح و صفا، کوشش خود را برای رساندن ایران به سوی تمدن بزرگ دنبال کنم.
این کتاب خاطرات و زندگینامه محمدرضاشاه پهلوی آخرین شاهنشاه پهلوی می باشد که
به دست خود ایشان نوشته شده و چاپ انگلستان می باشد و
هیچگونه سانسور و تغییری در آن توسط عوامل ثانی انجام نگرفته است.
دانلود کتاب انتقاد از خود (عبرت و وصیت) آیت اله منتظری
انتقاد از خود (عبرت و وصیت)
نویسنده: حسینعلی منتظری دو سال پس از درگذشت آیت الله حسینعلی منتظری، قائم مقام عزل شده رهبری جمهوری اسلامی، کتاب تازه ای از او منتشر شده که از برخی از رازهای سیاسی آیت الله پرده بر می دارد. نام تازه ترین کتاب آیت الله منتظری، انتقاد از خود (با نام فرعی عبرت و وصیت) است و به سبک ناگزیر آیت الله که کتاب هایش مجوز نشر در ایران نمی گیرد، در وب سایت رسمی او به صورت رایگان قرار گرفته است. کتاب انتقاد از خود حاصل پاسخ های آیت الله منتظری به پرسش های صریح فرزندش سعید است که آیت الله کمتر از یک سال پیش از درگذشت آن را تکمیل کرده اما بر اساس پیشنهاداتی که برخی از نزدیکانش به او داشته اند، آن را در زمان حیات منتشر نکرده است. این کتاب شامل چهارده گفت و گو آبا موضوعات مختلف با آیت الله منتظری است. سعید منتظری در مقدمه اموضوع این کتاب را پاسخ های پدرش به «مسائل سیاسی و اجتماعی پر ابهام تاریخ معاصر» ایران توصیف کرده است. آیت الله منتظری در شمار شخصیت های صریح سال های نخست جمهوری اسلامی و از روحانیون صداقت پیشه ای است که در این کتاب به وضوح از برخی از رفتارها و موضع گیری هایش در دوره قدرت انتقاد کرده است. از جمله این موضوعات دوری کردن آیت الله منتظری از مواضع اش بر سر اشغال سفارت آمریکا در تهران است که در این کتاب عمل خود را نکوهش کرده و گفته اشغال سفارت پیامدهای زیانبار طولانی برای ایران داشته است. امری برخی از عوامل گروگانگیری دیپلمات های آمریکایی در ایران که بعضا پس از انتخابات ریاست جمهوری حدود سه سال پیش روانه زندان شدند، هنوز از آن دفاع می کنند. آیت الله منتظری در جایی از این کتاب می گوید «یکی از علل مهم ترقی جوامع پیشرفته مفتوح بودن باب انتقاد به خصوص نسبت به ارباب قدرت است» و به نظر می رسد خود به نحو قابل قبولی این شیوه مدرن را در مواجه اش با قاضی تاریخ و در پیشگاه افکار عمومی به کار گرفته است. از جمله بخش های خواندنی کتاب انتقاد از خود، نقش محمد محمدی نیک ری شهری، اولین وزیر اطلاعات ایران در برهم خوردن رابطه او و آیت الله خمینی و خاطرات آیت الله منتظری از ماه های نخست دوران رهبری آیت الله علی خامنه ای و اولین سفر او به قم به عنوان دومین رهبر جمهوری اسلامی است. از آیت الله منتظری به غیر از انتقاد از خود، پیشتر کتاب های «خاطرات» و «واقعیت ها و قضاوت ها» منتشر شده و به سبک آخرین اثرش ر وب سایت رسمی او به صورت رایگان در دسترس قرار دارد. حق تکثیر: نشر یافته در سایت ایت الله منتظری