اخطار ۩۞۩ ZERO BOOK ۩۞۩ !
توجه : همانطور كه مي دانيد ايران عضو و امضاء كننده كپي رايت بين المللي نيست و بنابراين كليه كتابهاي چاپ شده در محدوده جغرافيايي ايران نيز فاقد حق مؤلفين در سطح بين المللي خواهد بود. لذا اين سايت و مدير آن هيچ گونه مسئوليتي درقبال كتابها و لينكهاي معرفي شده ندارد.چرا که كتابهاي معرفي شده در اين سايت ، توسط كاربران مختلف تهيه و بارگذاري شده است. و برشما است كه در هنگام دانلود از خارج كشور به قوانين كشور محل اقامت خود توجه داشته باشيد.
Disclaimer:As Iran is not a signatory of international copyright law , None of the books printed inside it is protected by this law. Nevertheless, all the books shown above are not hosted or transmitted by this server. The links are provided solely by this site’s users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
توضیحات : در سال ١٢٩٠ شمسی قانون اساسی وزارت معارف به تصویب رسید و تعلیمات عمومیو اجباری جزو وظایف دولت قرار گرفت. نظام آموزشی چهار نوع مدرسه: مکاتب ابتدایی دهکده، مکاتب ابتدایی بلده، مدارس متوسطه و مدارس عالیه را شامل بود. بر طبقاین قانون همه دستگاههای تعلیم وتربیت دولتی و خصوصی با برنامه یکسان، زیر نظارت دولت قرار گرفت و دوره تعلیمات ابتدایی شش سال و تعلیمات متوسطه نیز شش سال مقرر شد. بر اساس این قانون دولت به تاسیس دبستانها و دبیرستانها در سراسر کشور دست زد و دارالمعلمین (دانشسرای مقدماتی) برایتربیت دبیر تاسیس شد.در سال ١٣٠٠ شمسی قانون شورای عالی فرهنگ به تصویب رسید. مطابق این قانون کلیه امور مدارس شامل سازمان، برنامه، امتحانات، استخدام معلم، مدت زمان آموزش در سطح کشور یکسان شد و مولفان ملزم شدند که کتابهای درسی را مطابق برنامهای که از طرف وزارت معارف به آنها ابلاغ میشد تالیف نمایند. در همین برنامه بود که آموزش علوم درایران از دوره ابتدایی آغاز شد و کتابهایی نیز برای آموزش علوم نوشته شد.
کتاب فارسی سوم دبستان سال ۱۳۰۸ . که با خط زیبایی نوشته شده است و دارای داستان ها و پندهای آموزنده است . متاسفانه جلد هم ندارد و کیفیت نقاشی هایش پایین است ولی به هر حال کیفیت متن اش بد نیست و یاد آور دوران پدر بزرگ های ما یا پدربزرگ های پدران ماست .
کتاب فرهنگ توفیق , نخستین دیکسیونر فکاهی در دنیا. یادبودها و خاطرات را نمی توان بدون یادآوری آن از یاد برد. یادبودهایی چه شیرین چه تلخ از دوران کودکی و نوجوانی ما خردسالان و جوانان و پیران دیروز که بر ما چیره شد و همانند شاخه ای در مقابل ضربه هایی بی دلیل گذر سرنوشت و عمر بر ما گذشت. این دفعه سری از مجلات قدیمی و فکاهی و اجتماعی و زمانی نه چندان قدیم را برای شما دوستان آماده کرده ام که امید می رود سودمند واقع شود.
اولین نشریه فکاهی و سیاسی ایران که در حدود نیم قرن فعالیت کرد. مؤسس و صاحب امتیاز و نخستین مدیر آن مرحوم حسین توفیق بوده است...
کتاب امروز شماره یک است.کتاب امروز فصلنامه ای شباهت داشته به داستان های همشهری این روزها می باشد که در مسیر و طول سالهای هزار و سیصد و پنجاه به بعد به دست شرکت سهامی کتابهای داخل جیب قرار گرفته به انتشار رسیده است. در این کتابها با ترجمه کنندگانی همانند محمد قاضی و نجف دریا بندری و مصاحبه کردن و داستانهایی هم اکنون به بدن و قالب نقد کشیده شده است...